Jyty nuorten kesätapahtumat

Aika: 30.6.-21.7.2019

Hei Jytynuoret,

Alla tietoa nuorten kesätapahtumista Oulun Qstockiin 26.-27.7. ja Rovaniemen Simerockiin 9.-10.8.!

Jyty Sodankylä tukee nuoria jäseniä (alle 37v) 30€ jos lähtee kyseisiin tapahtumiin. Ilmoita itsesi mukaan linkin kautta, ja laita spostia asiasta nuorisovastaavalle jani.uusitalo@sodankyla.fi. Mukaan tilinro niin 30€ maksetaan tapahtuman jälkeen tilille. 30€ tuen saa yhdestä tapahtumasta.

Ei muutako isolla joukolla rokkaamaan!!! ;)

t. Taina, pj

 

Tervetuloa Oulun Qstockiin 26.-27.7. ja Rovaniemen Simerockiin 9.-10.8.!

Jo perinteeksi muodostuneet Pohjois-Suomen nuorten jytyläisten kesätapahtumat Oulun Qstockin ja Rovaniemen Simerockin yhteydessä tulevat taas! Lähde nauttimaan hyvistä festareista, tapaamaan muita jytyläisiä ja viettämään mukavaa viikonloppua porukalla. Voit tutustua tarkemmin festareiden musiikkitarjontaan Qstockin tai SimeRockin nettisivuilta.

Molemmat tapahtumat on ensisijaisesti tarkoitettu nuorille jytyläisille, eli alle 37-vuotiaille Jytyn jäsenille. Jos olet jo iältäsi vanhempi, mutta henkisesti nuori ja halukas lähtemään mukaan tapahtumaan, voit olla yhteydessä alueen nuorisovastaava Heidiin/Qstock tai Jussiin/Simerock. Mikäli paikkoja riittää, pääset kyllä mukaan.

 

Ohjelma

Ohjelmassa on pääsääntöisesti hyvästä musiikista nauttimista festareilla, mutta myös lyhyt tapaaminen osallistujaporukan kanssa. Osallistujat ovat velvoitettuja osallistumaan alueen nuorten tapaamiseen, jossa saatte myös rannekkeenne festareille. Tarkempaa tietoa tapaamisista tulee ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

Jytyläisten tapaaminen Simerockissa

Jytyläisten Simerock-tapaaminen pidetään lauantaina 10.8. puoliltapäivin lounaan yhteydessä Jytyn Rovaniemen aluetoimistolla. Huomioithan, että tämä lauantain tapaaminen on pakollinen. Tarkempaa tietoa tapaamisesta tulee ilmoittautuneille sähköpostilla lähempänä tapahtumaa.

Jytyläisten tapaaminen Qstockissa

Jytyläisten Qstock-ohjelma alkaa perjantaina 26.7.2019 noin kello 12.00. Aloitamme päivän aamukahveilla ja sen jälkeen luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä. Ohjelman jälkeen luvassa on ruokailu ja sen jälkeen jokainen voi vapaasti siirtyä festareille.

 

Omavastuu

Tapahtumassa on osallistujille omavastuu, joka tulee maksaa Jytyn tilille. Saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Simerock:
•    Kahden päivän festariliput + la lounas yhteensä 30 €

Qstock:
•    kahden päivän festariliput, perjantaina aamukahvit + lounas yhteensä 65€

Muista, että voit tiedustella omalta yhdistykseltäsi tukea omavastuuosuuden maksamiseen!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan tehdään sähköisellä lomakkeella (linkki alla). Paikkoja tapahtumaan on yhteensä 20/Simerock ja 30/Qstock. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen Simerockin viimeistään 21.7.2019 ja Qstockiin viimeistään 30.6.2019. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot:

Tiedustelut Pohjois-Suomen alueen nuorisovastaavilta Heidiltä tai Jussilta.

Simerockiin liittyvät kysymykset:

Jussi Herttuala, puh. 045 122 3876, jussi.herttuala@ylitornio.fi sekä alueasiamies Minna Eskelinen, puh. 040 5547606, minna.eskelinen@jytyliitto.fi

Qstockiin liittyvät kysymykset:

Heidi Pitkänen, puh. 050 536 6445, heidipitkanen17@gmail.com sekä alueasiamies Minna Eskelinen, puh. 040 5547606, minna.eskelinen@jytyliitto.fi

Mikäli ilmoittautumisen tai omavastuuosuuden maksamisen kanssa on ongelmia, ole yhteydessä Jytyn suunnittelija Pekka Laukkaseen, puh. 040 575 9565, pekka.laukkanen@jytyliitto.fi